Close

De tienmiljoenste Tripp Trapp kinderstoel is een feit

Jij bent vast en zeker ook opgegroeid met een Tripp Trapp kinderstoel. Afgelopen maand is de tienmiljoenste Tripp Trapp van Stokke over de toonbank gegaan. Een bijzonder moment voor deze iconische kinderstoel. Om dit te vieren heeft Stokke een special editie gemaakt, de meest exclusieve Tripp Trapp ooit. Een Limited Edition Anniversary Collection in mat eikenhout en met rosé gouden details.

In 1972 werd door Peter Opsvik de eerste stoel ontworpen in Noorwegen. Zijn zoon Tor was uit zijn eerste kinderstoel gegroeid en Peter kon daarna geen opvolg-stoel vinden, dus besloot er zelf eentje te maken. Nu meer dan 45 jaar later, zijn er inmiddels 10 miljoenen Tripp Trapp kinderstoelen verkocht, wat een mijlpaal. Dankzij de robuustheid en kwaliteit gaan de kinderstoelen generaties lang mee. Bij ons in de familie zijn er al heel wat stoelen doorgegeven.

Naast dit mooie nieuws kan ik je nog iets extra’s mededelen. Deze maand kan jij de Tripp Trapp kinderstoel persoonlijk maken door er de naam van je kindje in te laten graveren. Dit is een gratis mogelijkheid rondom de feestdagen. Hoe? Via de website van Stokke, www.stokke.nl

 

Submit a comment