Close

Hoe kun je naast je baan en kinderen toch nog trainen?

 

Hoe kun je naast je baan en kinderen toch nog trainen? Deze vraag hoor ik mijn omgeving regelmatig voorbij komen. Ik heb zelfs een keer gehoord dat iemand geen kinderen wil, omdat hij dan niet meer
kan trainen. Alles heeft te maken met plannen en gunnen. Achanty gunt en geeft mij de tijd om lekker te trainen. Aan het begin van de week bespreken wij onze agenda’s. Klinkt misschien heel suf/burgerlijk, maar het helpt wel. Op deze manier komen wij niet voor verrassingen te staan. TIP: ga nou niet alles plannen.

De ‘Dad bod’ is geen trend meer toch? 

Door regelmatig te sporten, verbeter ik mijn conditie. Met een goede conditie heb ik meer energie en kan ik lichamelijk meer aan. Die extra energie kan ik goed gebruiken voor als ik ga spelen met Caleb en Phyllis.
Hieronder een filmpje van mijn training bij Robby Nelson Training Club. In totaal een training van 60 min. Iedereen kan toch 2 a 3 x in de week tijd vrijmaken om een lekker even een uurtje te rammen.

 

Submit a comment