Close

Ons Mona moment

Normaal ben ik niet echt een zoetekauw, maar ik maak graag een uitzondering voor een lekker toetje op de zondag met de kinderen. Als kind had mijn lieve moeder altijd chocolade- en griesmeelpudding in de koelkast staan voor als er iemand lekkere trek had. Als kind heb je dat natuurlijk altijd. Wanneer mijn twee broers en ik onze bordjes netjes hadden leeggegeten kwamen de toetjes als beloning op tafel. De toetjes werden omgekiept en de saus liep langzaam over de pudding. Een magisch momentje voor ons. Iedereen had dan een glimlach van oor tot oor op zijn gezicht.

Crazy-Love-Diaries-2-e1439555882883

Zondag is onze familiedag, oftewel sunday-funday. We doen dan alleen maar leuke dingen, zoals naar het strand gaan of het bos verkennen. Daarna verwennen we ons met lekker eten. Vandaag zijn we op ons dakterras beland op ‘De Parade’ waar we naar de gekke voorstelling kijken van ‘Caleb, de sterkste dreumes van het dakterras’ en de enge ‘tijger-ballerina Phyllis.’ Na een heerlijke barbecue die Lars had voorbereid, is het tijd voor ons lievelingsmoment van de dag. Toetjestijd! Vandaag op het menu de klassieker Griesmeelpudding met Rode Bessensaus en de overheerlijke luchtige Stroopwafelpudding. Ik laat de artiesten kiezen en ze kiezen voor de Griesmeelpudding, niet heel gek aangezien oma die nog altijd standaard in de koelkast heeft liggen. Vandaag noemen wij het een mini-vulkaan-met-hete-lava-toetje.

Die bekende glimlach van oor tot oor zie ik weer terug bij mijn eigen kinderen en man. Dat maakt mij gelukkig!

Crazy-Love-Diaries-3-e1439555894164

Submit a comment