Close

Op de camping #Eurocamp

Paris is always a good idea, nou rijdt maar een klein stukje door dat is namelijk een veel beter idee! Wat was het leuk. Voor het eerst met de kinderen met de auto op vakantie. Op naar de Cote d’Azur.

Best wel een avontuur op zich. Caleb is nu bijna 1,5 en Phyll 2,5 jaar oud, dan is 12 uur best een lange zit. Met wat filmpjes en een kinder playlist kwamen we letterlijk en figuurlijk probleemloos in St. Raphaël-Agay aan.

Midden in een prachtig bergachtig gebied bevindt Esterel Caravaning zich.

Na een hartelijk welkom van een Engels sprekende receptioniste van Eurocamp (ja engels!!) mochten we doorrijden naar ons vakantiehuisje. De kinderen waren zo enthousiast met onze ‘hut-huis’ dat ze het eerste half uur alleen maar hebben gerend en gegild. De buren waren ook gelijk op de hoogte van onze aankomst. Bonjour…

Kamperen kunnen we het eigenlijk niet noemen met airconditioning, magnetron, oven, douche, wc, opgemaakte bedden,heerlijke dikke handdoeken en WIFi in je huis. Alle luxe van thuis, maar dan in zuid Frankrijk prima hoor. Nadat we alles hadden uitgepakt zijn we meteen een stuk gaan wandelen om de benen flink te strekken en de camping te verkennen.

 Zie hieronder ons photo report:

IMG_6251IMG_6220

IMG_0386 IMG_6219 IMG_6214IMG_6223

Submit a comment