Close

Wij houden van toetjes

Onze Phyllis is gek op toetjes en taartjes. Het liefst is zij elke dag jarig, zodat ze iets lekkers mag eten. Nou willen we onze kinderen wel meegeven dat het leven een groot feest is en dat best gevierd mag worden, maar dan wel op een gezonde manier. Als Phyllis haar bordje avondeten en groenten op heeft gegeten dan mag ze iets lekkers kiezen. Haar favoriete toetjes zijn chocolade of vanille vla.

Graag geef ik haar dan de vernieuwde Campina vla zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, hierdoor krijgt ze iets lekkers maar toch ook haar dagelijkse dosis zuivel binnen. Doordat de nieuwe vla meer calcium en proteïne bevat is het ook goed voor haar groei.

De vernieuwde vla van Campina is verkrijgbaar in de smaken Vanille, Chocolade, Karamel en Blanke vla.

Voor meer informatie ga naar de website van Campina, klik hier.

Campina event
Twee weken geleden ging ik met Phyllis richting het Kinderkookkafe in het vondelpark. In de tram was Phyllis super blij om samen met mij naar het event te gaan. Ik zei dat we gingen werken. In Phyllis haar taal is het herken. Net voor aankomst viel Phyllis in slaap in de kinderwagen en werd pas wakker toen het event was afgelopen. Tijdens het event mochten de kinderen losgaan met vla om de mooiste creaties te maken. Vlarist Daniel Kok liet het goede voorbeeld zien. Ik heb toch nog even gespiekt en nu gaan wij het thuis zelf proberen.

Zie hieronder het filmpje + foto’s:

foto-3 foto-38 foto-21 foto-18 foto-44

*advertorial

Submit a comment